MEET & EAT

Organiseer jouw event in oorlogse sferen!

Een feest organiseren in een unieke, oorlogse bunker? In de Zimmermanzaal van Stafort kan dat allemaal! Jouw bedrijfsfeest, communiefeest, verjaardagsfuif of iets anders? De Zimmermanzaal staat open voor alles!

De oorlogsprenten aan de zijkanten en de prachtige feesttuin in het episch centrum van het fort, geven de Zimmermanzaal de prachtige combinatie van geschiedenis en gezelligheid.

 

Meetings:

 

Op zoek naar een rustige plaats voor jouw bedrijfsevent?

De Zimmermanzaal voor stafort is de perfecte locatie voor bedrijfspresentaties, meetings of bedrijfsfeestjes. In de zaal is er een preekstoel en beamer beschikbaar en voldoende ruimte om meer dan 200 mensen te verwelkomen. Voor- en nadien kan u ook gebruik maken van onze catering en outdooractiviteiten.

 

Privéfeesten:

 

Onze Zimmermanzaal is niet alleen beschikbaar voor bedrijven, maar ook voor particulieren! Droomt u ervan om een verjaardags- of communiefeest te organiseren in een fort uit de Eerste Wereldoorlog?

Dan is de Zimmermanzaal de perfecte locatie! De Zimmermanzaal is, met haar grote tuin, groot genoeg voor al jouw privéfeesten te organiseren! Voor- en nadien kan u ook gebruik maken van onze catering en activiteiten.

Interesse?